Кафедра БІТ Львівської політехніки
Герб Львівської політехніки

Студентка групи БІКм-12 Любов Галєєва з вересня 2015 року по січень 2016 року брала участь у програмі «ENGENSEC» проекту «TEMPUS». У рамках студентської мобільності пройшла англомовний курс навчання в університеті «Технологічний інститут Блекінге» у місті Карлскруна, Швеція. Ось короткий відгук студентки про поїздку:

– Ця подорож дала мені багато неоціненного досвіду як у плані навчання, так і у плані саморозвитку. Я побачила інший підхід до системи освіти, модель взаємостосунків між викладачами і студентами.

Весь навчальний графік складається індивідуально під кожного викладача та студента. Зіштовхнулася із дійсно моментальним практичним застосуванням отриманих теоретичних знань. Сучасні презентації та виступи про сучасні проблеми у сфері інформаційної безпеки. Цілодобовий доступ до сучасних лабораторій інформаційної безпеки та креативність викладачів до підбору практичних та теоретичних завдань забезпечують мотивацію студентів до навчання.

Комфортні умови проживання у поєднанні із європейською інфраструктурою та нові знайомства полегшують насичений навчальний графік та роблять навчання цікавим та захоплюючим процесом.

Я по-справжньому вдячна Національному університету «Львівська політехніка» та кафедрі безпеки інформаційних технологій за можливість отримати цей неоціненний досвід та бажаю творчої наснаги усім майбутнім студентам, яким така можливість також буде надана.