Прес-служба Національного університету «Львівська політехніка»
представники канадського коледжу

Нещодавно гостями Національного університету «Львівська політехніка» були представники канадського коледжу Confederation College (Canada, Thunder Bay), які презентували свій навчальний заклад в Україні.

Confederation College – державний навчальний заклад, заснований у 1967 році. Він є одним з 24 акредитованих навчальних закладів провінції Онтаріо, що пропонує широкий вибір програм із вищої освіти.

Презентація канадського коледжу відбувалася англійською мовою. Доповідач – супервайзер рекрутингу та маркетингу міжнародної освіти Урсула Грін розповіла, зокрема, про основні напрями навчання в коледжі, його навчальну програму, студентський побут та дозвілля.

Коледж пишається своїми досягненнями, про які свідчить такий суттєвий показник як працевлаштування випускників. Виявляється, понад 90 відсотків їх знаходять роботу за фахом вже у перші шість місяців після закінчення коледжу. Навчальні програми вдало поєднують у собі теорію і практику. Коледж підтримує тісні зв’язки з місцевими компаніями та установами, а роботодавці високо цінують тамтешніх випускників і завжди раді запропонувати їм роботу.

Детальніше ознайомитися із Confederation College можна на його офіційному сайті.

представники канадського коледжу представники канадського коледжу представники канадського коледжу