Катерина Гречин, тижневик «Аудиторія»
Політехнікам презентували «Business Academy 3.0»

Відділ працевлаштування та зв’язків з виробництвом Львівської політехніки 10 березня організував для студентів третіх – шостих курсів презентацію проекту «Business Academy 3.0».

Її провели працівники відділу по роботі з персоналом тютюнової компанії Філіп Морріс Україна, минулорічна випускниця Франкового університету Лілія Мілян та студент-четвертокурсник Харківського економічного університету ім. Семена Кузнеця Дмитро Козієв. Послухати їх прийшли не лише «інемівці» (презентація відбувалася в ІНЕМ), а й студенти інших інститутів.

Лілія і Дмитро поділилися досвідом своїх перших кар’єрних кроків, доладно розповіли про можливості працевлаштування і професійного росту ще під час навчання, оплачувані програми стажування, про свій проект – Бізнес академію, – яка відбудеться у Львові 2 – 10, 16 квітня, запросили студентів не просто відвідати її, а й взяти активну участь у її роботі. Вони також запропонували їм пройти літню кар’єрну програму, що триватиме три місяці й проходитиме паралельно у різних містах України. Впродовж навчання кожен матиме можливість під керівництвом наставника не лише написати свій проект, захистити і втілити його в життя, а й суттєво поповнити свій студентський бюджет. Гості відповіли на численні запитання студентів.

– Нині відчутно бракує фахівців-інженерів, тому багато підприємств, фірм і компаній готові приймати студентів-старшокурсників на практику і стажування, а згодом запрошуватимуть їх і на роботу, – каже начальник відділу працевлаштування та зв’язків з виробництвом Олег Логуш. – А роблять це тому, що хочуть аби в них працювали розумні й креативні молоді люди. Ми теж зацікавлені, щоб наші випуск- ники успішно знайшли собі роботу, тому радо організовуємо їм такі зустрічі, з яких вони успішно користають.