Золочівський коледж Львівської політехніки
У Золочівському коледжі відбувся День відкритих дверей

24 березня 2016 року у ВСП Золочівський коледж Національного університету «Львівська політехніка» відбувся традиційний День відкритих дверей.

Цей захід, як завжди, викликав значний інтерес у абітурієнтів та їхніх батьків. Коледж відвідали понад 300 учнів загальноосвітніх закладів Золочівського району. Ведучими свята були заступник директора коледжу з навчально-виховної роботи М.Б. Рудий та студентка спеціальності «Правознавство», голова студентської ради Анастасія Зварич.

Розпочались урочистості з спільної молитви, яку провів отець Юрій Галабуда із храму Святого Миколая Чернецького, за сумісництвом викладач коледжу. Згодом перед гостями виступили директор коледжу Я.Є. Жулин, його заступник з навчальної роботи Ю.Я. Болюбаш, заступник завідувача кафедри інформатики і математичного моделювання Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя І.О. Баран, заступник декана базової вищої освіти, доцент кафедри зовнішньоекономічної та митної діяльності Національного університету «Львівська політехніка» В.Й. Жежуха та заступник голови Золочівської районної ради А.В. Леськів.

Присутні на зустрічі вшанували хвилиною мовчання героїв «Небесної сотні» та воїнів, загиблих у зоні проведення антитерористичної операції на сході України. Також глядачам представили співочі і танцювальні номери та виступ команди КВК.

На завершення заходу було проведено екскурсію коледжем.

День відкритих дверей День відкритих дверей День відкритих дверей