Tech StartUp School Львівської політехніки
Заставка конкурсу

Науковий парк SID City Національного університету «Львівська політехніка оголошує конкурс на виконання спільних проєктів.

Цільове спрямування проєкту та сфери здійснення науково-дослідних і науково-технічних розробок мають відповідати стратегічним пріоритетам роботи Наукового парку.

  1. Фундаментальні та прикладні наукові дослідження з найбільш важливих проблем розвитку науково-технічного, соціально-економічного та людського потенціалу для забезпечення конкурентоспроможності України в світі та її сталого розвитку як інноваційно-орієнтованої держави.
  2. Проведення наукових досліджень та створення конкурентоспроможних на вітчизняному та світовому рівні розробок у сфері інформаційних технологій (ІТ), штучного інтелекту (АІ), інтернету речей (IoT), віртуальної та доповненої реальності (АR) та інших пріоритетних напрямів у цій сфері.
  3. Розроблення і запровадження інноваційних технологій навчання, орієнтованих на застосування компетентнісного підходу у підготовці фахівців та дотримання вимог міжнародних нормативних документів, що регламентують таку підготовку.
  4. Дослідження проблем розвитку відновлювальних та альтернативних енергетичних ресурсів та джерел, розроблення сучасних енергозберігаючих технологій, дослідження проблем захисту навколишнього середовища.
  5. Розвиток медичних та біотехнологічних досліджень та розробок.
  6. Дослідження ринку сучасних фінансових технологій, фінтеху, блокчейну, альтернативних методів інвестування та створення інноваційних фінансових рішень для розвитку економіки XXI століття.
  7. Розробка сучасних архітектурних рішень, прикладні наукові дослідження у сфері будівництва, сучасного дизайну тощо.
  8. Дослідження сучасних логістичних моделей, удосконалення транспортних засобів, доставки та зберігання товарів та вантажів.
  9. Розвиток та вдосконалення телерадіокомунікаційних технологій, хардверу, комп’ютерного обладнання.
  10. Оприлюднення наукових досягнень, сприяння покращенню обміну науково-технічною інформацією та науковими кадрами, виведення вітчизняної науки на міжнародний рівень.
  11. Розвиток сучасних технологічних рішень актуальних питань.
  12. Науково-технічна експертиза інноваційних проєктів та експертне оцінювання.

Заявки на проведення проєктів у довільній формі, зі змістовним описом проєкту, обґрунтуванням його актуальності, перспективами впровадження, бюджетом і термінами реалізації та значенням для розвитку Наукового парку й науки загалом подають у Дирекцію Наукового парку не пізніше 30 днів з моменту оголошення конкурсу офіційною поштою, електронною поштою на адресу lts@lpnu.ua чи особисто.