Кафедра обліку та аналізу Львівської політехніки
Заставка PwC Lviv SDC

Розпочато новий практично орієнтований тренінговий курс удосконалення професійних знань і навичок за спеціальністю «Облік і оподаткування» від Львівського центру надання послуг міжнародної аудиторської фірми «PricewaterhouseCoopers» (входить у світову «велику четвірку»). Він призначений для студентів ІІІ–IV курсів бакалаврату і I–II курсів магістратури кафедри обліку та аналізу Національного університету «Львівська політехніка».

До червня 2021 року студенти навчатимуться на онлайн-заняттях, які проводитимуть, зокрема, керівники підрозділів PwC Lviv SDC із залученням провідних фахівців в обліково-аналітичній сфері. На факультативних заняттях студенти матимуть змогу:

  • підвищити рівень знань і навичок із фінансового аналізу (у контексті міжнародної практики визначення та аналізу, зокрема показників EBITDA, EBIT, ROE, ROA, ROIC, EPS, DPS, P/E та інших на прикладі відомих зарубіжних компаній) та інвестиційного аналізу (у контексті міжнародної практики аналізу інвестицій в різні види цінних паперів, рекомендацій щодо формування оптимального портфелю цінних паперів, чинників, які впливають на відповідні інвестиційні рішення тощо);
  • досліджувати особливості ведення обліку та складання фінансової звітності в ЄС;
  • вдосконалювати свої soft skills, а також ознайомлюватись з діяльністю PricewaterhouseCoopers, зокрема у контексті можливостей особистісного, професійного та кар’єрного зростання студентів в разі працевлаштування у цій міжнародній аудиторській фірмі з «великої четвірки».

І це тільки половина того, що очікує студентів упродовж тренінгового онлайн-курсу від PwC Lviv SDC у 2021 році.

Також відповідно до умов тренінгового навчання найуспішніші слухачі курсу отримають запрошення від відділу персоналу PwC Lviv SDC на співбесіди щодо працевлаштування у цій міжнародній аудиторській фірмі. І, як свідчить досвід учасників минулорічних тренінгів, кращі студенти кафедри обліку та аналізу Національного університету «Львівська політехніка» успішно проходять співбесіду і приєднуються до високопрофесійної команди PwC.

Студенти можуть долучитись до курсу, починаючи з будь-якого онлайн-заняття.