Комітет з фізичного виховання та спорту МОН
Герб Львівської політехніки

1 червня 2016 року завершилися фінальні змагання Студентського Кубка України з баскетболу 3х3, які визначили переможців та призерів турніру. За право узяти участь у фінальних змаганнях на попередніх стадіях боролись більш ніж 120 команд, але у фінал змогли пробитися тільки 14 чоловічих та 7 жіночих команд.

У фінальному матчі за перше місце серед чоловіків Тернопільський національний економічний університет переміг Національний університет «Львівська політехніка» з рахунком 15:8. У матчі за третє місце господарі паркету, столичні студенти Національного університету фізичного виховання і спорту України, з рахунком 15:7 не залишили шансів Кам’янець-Подільському національному університету.

У фінальному матчі Студентського Кубка України серед жінок Харківська державна академія фізичної культури завдала поразки Кам’янець-Подільському національному університету з рахунком 15:5. У матчі за третє місце київська команда дівчат з Національного університету фізичного виховання та спорту України зустрілась зі студентками Національного університету «Львівська політехніка» і виборола перемогу з рахунком 15:10.