Львівський локальний осередок BEST
Уляна Гащук

Уляна Гащук, студентка ІV курсу Інституту телекомунікацій, радіоелектроніки та електронної техніки Національного університету «Львівська політехніка», з радістю ділиться своїми враження після Літнього Освітнього курсу. Цього літа вона побувала у Празі.

– Нещодавно повернулася з BEST Summer Course, тема якого була «Czech Out the Power of LEGOndary Robots!», який проходив у неймовірній Празі впродовж 6–15 серпня.

Разом зі своєю командою 3–4 людей ми вперше збудували і запрограмували свого власного робота з Лего. Головне те, що в нас не було ніяких нудних лекцій, на яких ти засинаєш. Все виявилось дуже цікавим та зовсім не важким.

Жили ми у звичайному студентському гуртожитку по двоє людей в кімнаті. Годували тричі на день, і все було дуже смачне.

Кожного вечора в нас була різноманітна розважальна програма. Пережиті емоції просто не описати словами. Всі ці моменти треба пережити самому. Але я з упевненістю можу сказати, що буду згадувати ці вечори знову і знову.

Це мій не перший курс, тому раджу вам не боятись подаватись! Це будуть справді найкращі дні у вашому житті з неймовірними людьми, які за ці декілька днів стануть для вас як рідні.

Якщо ви переживаєте за фінансові витрати, то не варто, адже ви платите лише за дорогу, а додаткові витрати – це сувеніри, але ж не всі їх купують!

Літній Освітній курс у Празі Літній Освітній курс у Празі Літній Освітній курс у Празі Літній Освітній курс у Празі