За матеріалами сайту «Твоє Місто»
Герб Львівської політехніки

На цих вихідних батьки і діти змогли відвідати новий сучасний дитячий садок «Еколенд», що почне працювати з вересня на Сихові. Тут вони змогли на власні очі ознайомитися з новим приміщенням та можливостями садка. Окремо було проведено презентацію сучасної освітньої моделі навчання, а діти змогли взяти участь в тематичних майстер-класах.

«Еколенд» на Сихові – це вже третій освітній дитячий центр, який збудувала компанія ЕКО-ДІМ поруч зі своїми новобудовами – мінісадком на Бойківській (Галицький район Львова) та великим садком і початковою школою «Політехнік-Еколенд», яка успішно працює вже 5 років в мікрорайоні Мазепи-Плугова (Шевченківський район міста).

У садку передбачена робота 8 повноцінних груп, кожна з яких має власний навчальний клас, приміщення відпочинку, санвузли та територію для прогулянок із альтанками. Тут також доступні арт-студія, вокальна студія, гуртки англійської та німецької мови, хореографія, спортивні гуртки, студії, секції, гуртки для всебічного розвитку дитини в межах навчально-виховного комплексу.

«Еколенд» – це комплексний підхід до освіти і розвитку дитини від дошкільної підготовки до вищого навчального закладу. Унікальний освітній проект за участі Львівської академічної гімназії, Економічного ліцею та Національного університету «Львівська політехніка».

Електронна реєстрація на навчання