Львівський локальний осередок BEST
Вероніка Верба відвідала Освітні курси в Ольборгу, Данія

Студентка ІV курсу Інституту хімії та хімічних технологій Христина Хома та другокурсниця Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки Вероніка Верба відвідали Освітні курси в Ольборгу, Данія, і діляться своїми емоціями та враженнями.

– Цей курс для нас обох був першим, так що вражень надзвичайно багато. Тема курсу – «CSI Aalborg: Best Investigators United», i присвячений він був криміналістиці. Організований у чудовому місті Ольборгу в Данії в період з 19 до 28 липня.

Упродовж 10 днів ми проводили час із 22 учасниками з 16 країн світу та 10 організаторами, які за цей час стали хорошими друзями. Було дуже багато позитивних емоцій, різноманітних ігор та, звісно, неймовірних вечірок, без яких курс і не курс зовсім.

Також неможливо не згадати про поїздку на узбережжя Північного моря, де ми відчули себе справжніми серферами, навчаючись цьому нелегкому заняттю в серферському таборі «Cold Hawaii» (який є дуже популярним серед місцевих та приїжджих).

Проживали ми на території університету в навчальному корпусі. Харчувались три рази на день, і їжі було вдосталь (організатори дуже турбувалися щодо цього). Особливо вразила вечеря в останній день перед від’їздом: нам влаштували справжню різдвяну вечерю з традиційними датськими стравами.

Академічна частина теж закарбувалася в пам’яті: учасники проводили різноманітні аналізи ДНК в лабораторії, оснащеній найновішим обладнанням.

Розповісти можна ще дуже і дуже багато але, якщо коротко, – це були найкращі 10 днів літа, проведені в чудовій атмосфері з неймовірними людьми.

Вероніка Верба відвідала Освітні курси в Ольборгу, Данія Вероніка Верба відвідала Освітні курси в Ольборгу, Данія Вероніка Верба відвідала Освітні курси в Ольборгу, Данія