За матеріалами сайту «Капеланство.info»
Студенти Політехніки взяли участь у таборі «Канікули з Богом»

Наприкінці серпня 2016 року добіг до свого завершення студентський християнсько-патріотичний табір «Канікули з Богом», організований Центром Студентського Капеланства ЛА УГКЦ, який відбувався у смт. Славське на базі «Політехнік-2» Національного університету «Львівська політехніка».

У таборі з тематикою «Ви – світло світу» взяли участь 40 студентів Львівської політехніки під духовним проводом о. Богдана Кулика, студентського капелана Національного лісотехнічного університету України та Львівського національного університету імені Івана Франка.

Починаючи з 18 серпня, на учасників табору чекало немало захопливих подій та занять. Вони разом відвідували цікаві місця Прикарпаття, підкорили гори Високий верх та Тростян, влаштовували патріотичні вечори біля ватри, спортивні турніри, разом танцювали банси, кожного дня молились на Божественних Літургіях та роздумували на духовні теми.

Студенти Політехніки взяли участь у таборі «Канікули з Богом» Студенти Політехніки взяли участь у таборі «Канікули з Богом» Студенти Політехніки взяли участь у таборі «Канікули з Богом» Студенти Політехніки взяли участь у таборі «Канікули з Богом»