Галина Лазько, НДЧ Львівської політехніки
учасники семінару

15 вересня 2016 року в аудиторії 210 головного корпусу Національного університету «Львівська політехніка» відбувся інтенсивний практичний семінар «Ефективне використання комплексу ресурсів Web of Science у науковій діяльності». Доповідачем була Ірина Тихонкова – представник компанії Thomson Reuters та фахівець із наукометричних ресурсів.

На семінарі розглянули теоретичні та практичні питання роботи з інформаційними ресурсами Thomson Reuters, зокрема інформаційну платформу Web of Science та її основну колекцію найвпливовіших видань Web of Science Core Collection, аналітичні інструменти Journal Citation Report (JCR) та Essential Science Indicators (ESI), програму для роботи з бібліографією EndNote Online, ідентифікатори науковця ResearcherID та ORCID.

Учасники, що відвідали захід, отримали сертифікат, який засвідчує їхню участь у навчальному тренінгу тривалістю 6 академічних годин.

Нагадуємо, що Національний університет «Львівська політехніка» має доступ до наукометричної платформи Web of Science корпорації Thomson Reuters. Доступ надають із локальної мережі Університету за посиланням http://webofscience.com без додаткового логіна і пароля.

Приєднані файли