Кафедра ЗМД Львівської політехніки
Викладачі кафедри ЗМД взяли участь у засіданні ЛТПП

У вересні 2016 року викладачі кафедри зовнішньоекономічної та митної діяльності Національного університету «Львівська політехніка» взяли участь у засіданні Комітету з питань зовнішньоекономічної діяльності при Львівській торгово-промисловій палаті, присвяченому обговоренню питань подолання перешкод у роботі Єдиного вікна на митниці та роз’ясненню окремих митних процедур.

Практичним досвідом і баченням шляхів оптимізації процедур та автоматизації процесів інформаційного обміну під час проходження митного та інших видів державного контролю на кордоні обмінялись представники бізнесу й державних органів влади.

Кафедра ЗМД висловлює подяку віце-президенту ЛТПП Володимиру Коруду за здобутий інноваційний досвід практик скоординованого контролювання імпорту, експорту і транзиту із використанням електронних систем. Набуті знання кафедра успішно використовує в освітньому процесі та наукових дослідженнях.

Викладачі кафедри ЗМД взяли участь у засіданні ЛТПП Викладачі кафедри ЗМД взяли участь у засіданні ЛТПП Викладачі кафедри ЗМД взяли участь у засіданні ЛТПП Викладачі кафедри ЗМД взяли участь у засіданні ЛТПП Викладачі кафедри ЗМД взяли участь у засіданні ЛТПП