За матеріалами сайту Львівської міської ради
Університет підписав угоду з Львівською міською радою

10 листопада 2015 року у Львівській міській раді відбулося урочисте підписання угод між ЛМР та вищими навчальними закладами міста в рамках програми «Перший кар’єрний крок». Міський голова Львова Андрій Садовий вручив договори про співпрацю 21 представнику вишів.

Серед вищих навчальних закладів – Львівська національна академія мистецтв, Львівський національний університет ім. І. Франка, Національний університет «Львівська політехніка», Український Католицький Університет, Державний вищий навчальний заклад «Національний лісотехнічний університет України», Українська академія друкарства та інші.

– Інновації, на мою думку, це має бути наступний етап розвитку нашого міста. І ті інновації, які місто планує впроваджувати, потрібно впроваджувати синхронно з нашою вищою освітою, максимально залучаючи студентів і викладачів. В нас сьогодні є різні вакансії у міській раді. Ми вже маємо досвід залучення до співпраці викладачів Львівської політехніки, ми час до часу брали працівників на різні посади. Потім вони поверталися в Політехніку збагачені новим досвідом. Адже для студентів головне не лише навчання теоретичне, а й практичні навички, – сказав, зокрема, міський голова Львова Андрій Садовий.