Кафедра політології та міжнародних відносин Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-зустрічі

Про можливості реалізації Програми подвійних дипломів у 2021–2022 навчальному році для студентів ІІ магістерського рівня освітньої програми «Міжнародні відносини» Інституту гуманітарних та соціальних наук розповіла професорка та координаторка Програми подвійних дипломів від Вармінсько-Мазурського університету Тереза Астрамович-Лейк. Співпраця в рамках угоди між Національним університетом «Львівська політехніка» та Вармінсько-Мазурським університетом в Ольштині розвивається уже кілька років, зокрема щодо навчання за Програмою подвійних дипломів за спеціальністю «Міжнародні політичні та економічні відносини».

Під час зустрічі студентів цікавили питання про організацію навчання в умовах карантину в польському виші, можливості проходження практики у Польщі, вимоги до написання магістерської кваліфікаційної роботи в Польщі та захист самої роботи. Професорка Тереза Астрамович-Лейк зауважила, що студенти наразі продовжують навчатись онлайн, викладачі надсилають всю необхідну інформацію та навчальні матеріали, консультують студентів, тому якість освіти не погіршується.

Позитивно й те, що навчання є безкоштовним для студентів освітньої програми «Міжнародні відносини» і відкриває нові можливості для здобувачів вищої освіти, зокрема отримати два дипломи – українського та європейського університетів – і підняти свій рівень конкурентоспроможності під час майбутнього працевлаштування.

Скріншот з онлайн-зустрічі Скріншот з онлайн-зустрічі Скріншот з онлайн-зустрічі Скріншот з онлайн-зустрічі