За матеріалами сайту Львівської обласної державної адміністрації
Фото із заходу

7 квітня голова Львівської обласної державної адміністрації Максим Козицький спільно з директором департаменту освіти і науки ЛОДА Олегом Паскою зустрілися з представниками студентської організації «Ліга студентів Асоціації Правників України» у режимі відеоконференції. Зустріч присвятили діяльності голови Львівської обласної державної адміністрації.

Учасники – студенти юридичного факультету та факультету міжнародних відносин Львівського національного університету імені Івана Франка й Інституту права, психології та інноваційної освіти Національного університету «Львівська політехніка».

Відтак, усі охочі змогли поставити запитання очільнику Львівщини. Зокрема, йшлось про молодіжну політику, улюблені книги, розвиток зеленої енергетики, виклики державної служби, найбільші досягнення на посаді, побудову відносин між місцевою і обласною владою. Серед іншого – програми стажування молоді у стінах облдержадміністрації.

Ліга студентів Асоціації Правників України – це молодіжна організація, що вже понад десять років функціонує на просторах України та об’єднує перспективну й амбітну молодь для руйнування всіх стереотипів щодо сучасної юриспруденції. Метою Ліги є просвітництво серед студентства та залучення до співпраці з юристами, державними діячами та фахівцями у сфері міжнародних відносин. Також організація спрямовує зусилля на реформу юридичної освіти.