Центр міжнародної освіти Львівської політехніки
на семінарі

Інститут міжнародної освіти CIVIC (The CIVIC-Institute) спільно з інститутом міжнародних відносин (The Institute for Foreign Cultural Relations, IFA) за фінансування Міністерства закордонних справ Німеччини організовує проведення циклу семінарів та моделюючих ігор в Україні. Семінари дають змогу ознайомитися з інтерактивними методами навчання, які використовують у сфері європейської освіти, а їхні учасники матимуть можливість глибше зрозуміти сутність організації суспільства та різноманітних аспектів його розвитку.

14–16 листопада 2016 року в Національному університеті «Львівська політехніка» відбувся навчальний семінар-моделювання для розбудови сучасного суспільства «Наше суспільство! Дебати та переговори для пошуку інтересів та компромісів».

У Львівській політехніці семінар відбувається за підтримки Центру міжнародної освіти та кафедри менеджменту і міжнародного підприємництва. Семінари організовували: Ігор Олексів (Центр міжнародної освіти, професор кафедри менеджменту і міжнародного підприємництва), Вікторія Харчук (Центр міжнародної освіти, доцент кафедри менеджменту і міжнародного підприємництва) та Олена Уголькова (Центр міжнародної освіти, асистент кафедри менеджменту і міжнародного підприємництва).

на семінарі