Управління фізичної культури та спорту ЛОДА
Герб Львівської політехніки

Нещодавно у мальовничому Стрийському парку м. Львова за підтримки управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації та обласного центру «Спорт для всіх» відбулися відкриті обласні змагання з північної ходьби за «Кубок Лева» з нагоди 200-річчя Національного університету «Львівська політехніка». На старт вийшли 36 учасників зі Львова, Стрия, Нового Роздолу, Пустомит, Новояворівська, Червонограда, а також студенти і викладачі Університету.

На дистанції 2000 м змагалися чоловіки та жінки двох вікових категорій. Перед стартом старший викладач кафедри фізичного виховання Львівської політехніки Оксана Заліско – учасниця багатьох міжнародних змагань, переможець Кубку Світу та Європи 2016 року з північної ходьби, – провела детальний інструктаж та пояснила правила проходження дистанції.

Відтак переможцями у своїх вікових групах стали: Оксана Райта (Львів) та Оксана Заліско (Львів) – серед жінок, Ігор Соболевський (Новий Розділ) та Микола Кулинич (Львів) – серед чоловіків.

Всі учасники, які фінішували, отримали пам’ятні медалі та сертифікати учасника змагань. Не забули і про найстарших за віком учасників змагань: вони також були нагороджені спеціальними медалями та призами.