Львівський локальний осередок BEST
Осінні Курси міжнародної студентської організації BEST

Саме зараз, коли на вулиці вже літає сніжок, а подання на Весняні курси завершились, настала пора розповідей студентів, які їздили на Осінні Курси міжнародної студентської організації BEST.

Уляна Гащук, студентка ІV курсу Інституту телекомунікацій, радіоелектроніки та електронної техніки Національного університету «Львівська політехніка» відвідала Брюссель.

– Осінь. У всіх навчання, здача лабораторних робіт. А я в той час була на BEST Autumn Course. Тема курсу була досить дивною і, як виявилось, наш курс був про воду та її очищення. Нас навіть зводили у підземні канали і показали, чим там займаються люди.

Нам дуже пощастило з погодою: в той час як в Україні всі діставали свої зимові куртки, я з посмішкою гуляла по Брюсселю в літній футболці! Мені дуже сподобалась Бельгія. Всі ці будинки дуже відрізняються від наших, вперше в житті ходила і просто фотографувала різні магазини/будівлі/кафе, адже була надзвичайно вражена і не могла повірити, що це не сон…

Кожний вечір – нова розважальна програма. Ви колись бували на університетській вечірці в самому універі, де було понад 300 студентів? Ви колись були в університеті, в якому є свій власний паб? А я була – і все завдяки тому, що не побоялась і подалась, не знаючи нікого.

Боїтесь добиратись самі? Не варто! Як виявилось, зі мною на курс потрапили ще дві дівчини з України, то ми сконтактувались і добирались разом. Через Брюссель літає найбільше лоукостів, тому добрались ми туди досить дешево.

Осінні Курси міжнародної студентської організації BEST