Хмельницький політехнічний коледж Львівської політехніки
День відкритих дверей

11 грудня у Хмельницькому політехнічному коледжі Національного університету «Львівська політехніка» відбувся перший у 2016–17 навчальному році День відкритих дверей.

Директор коледжу Вадим Володимирович Овчарук в своїй промові перед майбутніми абітурієнтами та їхніми батьками детально зупинився на кожному з аспектів вступу, навчання (більшість студентів навчаються за державні кошти), проживання у гуртожитку, здобуття посвідчення водія, можливості подальшого навчання за скороченою програмою у Львівській політехніці.

Ми не робимо секрету з того, що навчатись у Хмельницькому політехнічному коледжі нелегко. Наші студенти напружено працюють, здобуваючи гарні знання. З року в рік ми є лідерами за підсумками обласних олімпіад, ми єдині серед навчальних закладів, хто став двічі призерами всеукраїнських олімпіад. І саме ця напружена праця стає запорукою гарного професійного майбутнього випускника Хмельницького політехнічного коледжу Львівської політехніки.

Перший день відкритих дверей у ХПК продемонстрував високу зацікавленість щодо можливостей коледжу. В цей день було задано дуже багато питань та отримано відповідей. Поговорити віч-на-віч можна було з кожним із представників коледжу, починаючи від директора і закінчуючи студентами. Були відкриті всі двері, можна було зайти і подивитись, в яких умовах навчаються, займаються спортом, проводять дозвілля, харчуються, отримують медичну допомогу наші студенти.

Маємо надію, що всі сумніви, якщо такі були, – розвіяні. Якщо ж ні, якщо залишились питання або ж виникли нові – ласкаво просимо до нас на наступний День відкритих дверей, який відбудеться 19 лютого 2017 року.

День відкритих дверей День відкритих дверей День відкритих дверей День відкритих дверей День відкритих дверей