МІОК Львівської політехніки
Програма Міжнародної конференції «Міграція між Україною та ЄС...»

Міжнародний інститут освіти, культури та зв’язків з діаспорою Національного університету «Львівська політехніка» запрошує взяти участь у Міжнародній конференції «Міграція між Україною та ЄС: виклики безвізового режиму», яка відбудеться 15 грудня 2016 року у Львівській політехніці. Провідні фахівці обговорять актуальні питання міграції між Україною та країнами ЄС в умовах візової лібералізації.

Місце проведення конференції – аудиторія 204 головного корпусу Національного університету «Львівська політехніка» (м. Львів, вул. Ст. Бандери, 12). Початок о 10 годині.

  • Безвізовий режим для України – це шанс, чи виклик?
  • Як він вплине на міграційну поведінку українців?
  • Як реагуватиме молодь на безвіз?
  • Чи збільшиться кількість мігрантів до Польщі, нашої західної сусідки?
  • Як зміняться ринки праці?

На ці та багато інших питань відповідатимуть відомі політики, науковці, громадські діячі. Діалог вестимуть народні депутати України Валерій Пацкан та Оксана Юринець, Ярослава Хортяні – член Угорського Парламенту, які дискутуватимуть з провідними науковцями-міграціологами.

– На наше глибоке переконання, консолідована думка законотворців та науковців, які представлять глибокий аналіз та свої дослідження є найбільш конструктивною, – зазначає директор МІОКу Ірина Ключковська.

На конференції буде також оприлюднено результати першого етапу дослідження міграційних орієнтирів студентської молоді в умовах безвізового режиму, яке було проведено науковими працівниками МІОКу упродовж жовтня-листопада 2016 року.

Програма конференції

Міжнародна конференція «Міграція між Україною та ЄС: виклики безвізового режиму»

Приєднані файли