За матеріалами сайту «Волинські Новини»
Фото зі змагань

24 квітня у першому чвертьфінальному матчі плей-офф Вищої ліги «Старий Луцьк – Університет» поступився в Луцьку баскетбольному клубові «Львівська політехніка» з рахунком 64:68.

Головний тренер «Львівської політехніки» Ярослав Зубрицький зазначив: «Вдалося перемогти за рахунок самовіддачі, вона була максимальною. Хлопці, які виходили на майданчик, старалися зробити все для перемоги. В нас на кілька днів було більше відпочинку, ніж у «Старого Луцька» – це теж для нас плюс. Ми старалися розібрати їхній напад проти нашої зони. Думаю, це вдалося, наша зона спрацювала. Сьогодні ми не були фаворитами, тому я сказав хлопцям, аби вони виходили грати в своє задоволення. У цьому плані хлопцям з Луцька було важче».

Лідер «Львівської політехніки» Микола Полюляк: «Дякую команді за хорошу гру, дякую «Старому Луцьку», вони теж молодці, непогано грали. Добре, що вболівальникам дозволи сьогодні бути присутніми на трибунах. Ключовим сьогодні, напевно, стало те, що в другій половині ми програли менше підбирань на своєму щиті, змогли відзахищатися, що стало рушійною силою для нашої перемоги».