Катерина Дзюбіна, кафедра ЗМД Львівської політехніки
Катерина Дзюбіна та Наталія Горбаль пройшли навчання в межах міжнародного проекту «Інтернаціоналізація вищої освіти»

Викладачі Національного університету «Львівська політехніка» пройшли навчання в межах міжнародного проекту «Інтернаціоналізація вищої освіти» за напрямками «Active learning» та «Flipped and problem based learning». Проект організовано Львівським державним університетом безпеки життєдіяльності спільно з Кінгстонським університетом (м. Лондон, Великобританія) за підтримки Британської Ради.

У відборі до участі у тренінгу організатори отримали 95 заявок від учасників зі всієї України, з-поміж яких було обрано 60. Серед основних критеріїв відбору були володіння англійською мовою на рівні В2 або вище; досвід науково-педагогічної роботи та наявність досвіду міжнародної наукової комунікації (участь у міжнародних наукових конференціях, міжнародних проектах, наукові публікації у міжнародних виданнях). Від Національного університету «Львівська політехніка» у навчанні взяли участь:

  • заступник завідувача кафедри зовнішньоекономічної та митної діяльності з міжнародної співпраці, старший викладач Катерина Дзюбіна;
  • доцент кафедри зовнішньоекономічної та митної діяльності Наталія Горбаль.

Навчання відбулось за участю сертифікованих британських фасилітаторів Роберто Ді Наполлі та Сабріни Пома. Тренінги були присвячені активному навчанню та педагогічному лідерству й містили такі модулі:

  • Active Learning: From Practice to Theory;
  • Blended ways to support Active Learning: Problem-based Learning and the Flipped Classroom;
  • Leading scholarly in higher education pedagogy.

За результатами навчання викладачі отримали поглиблене розуміння технологій ефективної мотивації учасників навчального процесу, розширили досвід впровадження інструментів педагогічного лідерства.

Кафедра зовнішньоекономічної та митної діяльності висловлює подяку Львівському державному університету безпеки життєдіяльності, Британській Раді, а також керівникові Центру міжнародної освіти Львівської політехніки, д.е.н., професору Ігорю Олексіву за можливість долучитись до участі у проекті та пройти навчання.

Інтерв’ю із сертифікованими фасилітаторами проекту
Катерина Дзюбіна та Наталія Горбаль пройшли навчання в межах міжнародного проекту «Інтернаціоналізація вищої освіти» Катерина Дзюбіна та Наталія Горбаль пройшли навчання в межах міжнародного проекту «Інтернаціоналізація вищої освіти» Катерина Дзюбіна та Наталія Горбаль пройшли навчання в межах міжнародного проекту «Інтернаціоналізація вищої освіти» Катерина Дзюбіна та Наталія Горбаль пройшли навчання в межах міжнародного проекту «Інтернаціоналізація вищої освіти» Катерина Дзюбіна та Наталія Горбаль пройшли навчання в межах міжнародного проекту «Інтернаціоналізація вищої освіти» Катерина Дзюбіна та Наталія Горбаль пройшли навчання в межах міжнародного проекту «Інтернаціоналізація вищої освіти» Катерина Дзюбіна та Наталія Горбаль пройшли навчання в межах міжнародного проекту «Інтернаціоналізація вищої освіти» Катерина Дзюбіна та Наталія Горбаль пройшли навчання в межах міжнародного проекту «Інтернаціоналізація вищої освіти» Катерина Дзюбіна та Наталія Горбаль пройшли навчання в межах міжнародного проекту «Інтернаціоналізація вищої освіти» Катерина Дзюбіна та Наталія Горбаль пройшли навчання в межах міжнародного проекту «Інтернаціоналізація вищої освіти» Катерина Дзюбіна та Наталія Горбаль пройшли навчання в межах міжнародного проекту «Інтернаціоналізація вищої освіти» Катерина Дзюбіна та Наталія Горбаль пройшли навчання в межах міжнародного проекту «Інтернаціоналізація вищої освіти» сертифікат
Фото автора