ІННЦПКО Львівської політехніки
ліцеїсти в Політехніці

Інтелектуальний навчально-науковий центр професійно-кар’єрної орієнтації Національного університету «Львівська політехніка» продовжує співпрацю із Львівським фізико-математичним ліцеєм.

Запланована минулого тижня зустріч розпочалася на сходах при вході у головний корпус Львівської політехніки 19 червня 2017 року.

«LITTERIS ET ARTIBVS» – Науками і Мистецтвом – промовляє напис на аттику.

Почалася мандрівка головною спорудою Університету. Допитливі дитячі голови поглинають інформацію про історію Львівської політехніки, почесних докторів Honoris causa, лауреатів Нобелівських та Державних премій, про сучасні досягнення.

Завжди хвилює момент, коли делегації заходять в Актову залу Політехніки, і ця екскурсія – не виняток. Юні гості з дорослим спокоєм зреагували на цикл картин Яна Матейка «Історія людської цивілізації», що прикрашають верхній ярус зали, і навіть приміряли під себе професорські крісла у президії.

Відбулася коротка бесіда про наукові досягнення вчених Університету, що змінили і змінюють світ. За найцікавіші відповіді наукової вікторини ліцеїсти були нагородженні цінними призами з символікою Львівської політехніки.

Аристократ духу повинен бути поінформований про те, що таїть у собі штучний інтелект, – і мандрівка плавно переходить у лабораторії Інституту комп’ютерних наук та інформаційних технологій. Захоплюючу розповідь про найсучасніші досягнення в ІТ-галузях продовжила доктор технічних наук, професор Наталія Шаховська.

ліцеїсти в Політехніці ліцеїсти в Політехніці ліцеїсти в Політехніці ліцеїсти в Політехніці ліцеїсти в Політехніці ліцеїсти в Політехніці ліцеїсти в Політехніці ліцеїсти в Політехніці ліцеїсти в Політехніці ліцеїсти в Політехніці