Ірина Кондрат, доцент кафедри фінансів Львівської політехніки
учасники зустрічі

Нещодавно на кафедру фінансів Інституту економіки та менеджменту завітав заступник декана із зовнішніх зв’язків Інституту фінансового менеджменту Вроцлавського економічного університету пан Міхал Бернацький.

Національний університет «Львівська політехніка» активно долучається до європейського освітнього простору. Це дає можливість студентам не тільки скористатися програмами мобільності, а й отримати подвійні дипломи – нашого університету та одного з європейських вишів. Зокрема, цього року укладено рамкову угоду про співпрацю між Львівською політехнікою та Економічним університетом у Вроцлаві (Республіка Польща). Тепер триває активна робота над удосконаленням угоди про подвійні дипломи.

Зокрема, про це йшлося під час візиту пана Бернацького до Львівської політехніки. Він зустрівся як із керівництвом університету, так і з професорами та доцентами кафедри фінансів. Працівники кафедри фінансів налагодили наукову співпрацю з кафедрою банківництва Вроцлавського економічного університету.

На зустрічі з проректорами доцентами Олегом Матвійківим, Олегом Давидчаком, керівником Центру міжнародної освіти професором Ігорем Олексівим, завідувачем кафедри фінансів професором Ігорем Алексєєвим обговорювали умови отримання студентами магістратури Львівської політехніки диплома магістра Вроцлавського економічного університету. Пан Бернацький докладно поінформував політехніків про останні інструкції Міністерства освіти Польщі щодо навчання іноземних студентів за програмами подвійних дипломів та про спеціальні пропозиції ректорату свого вишу для студентів Львівської політехніки. Завідувач кафедри Ігор Алексєєв розповів про узгодження навчальних планів студентів магістратури, що дасть можливість здійснювати взаємозарахування вивчених дисциплін.