Катерина Дзюбіна, кафедра ЗМД Львівської політехніки
навчання у Школі громадської участі

Викладачі Інституту економіки і менеджменту Національного університету «Львівська політехніка» Андрій та Катерина Дзюбіни успішно завершили навчання у Школі громадської участі Інституту соціокультурного менеджменту за фінансової підтримки Фонду імені Чарльза Стюарта Мотта.

Під час навчання викладачі пройшли низку тренінгів, спрямованих на розвиток громадянського суспільства та сучасних підходів до освітнього процесу. Програма включала, зокрема, тренінги на такі теми:

  • Створення альтернативних освітніх проектів для розвитку місцевої громади;
  • Підготовка проектної заявки для отримання гранту;
  • Залучення громади до проектної діяльності.

Отримані знання та навички викладачі Університету використають для розвитку сучасного освітнього простору, соціального капіталу, а також задля залучення студентської молоді у розвиток громадянського суспільства.

Інститут економіки і менеджменту Львівської політехніки висловлює подяку керівництву Інституту соціокультурного менеджменту Льву Абрамову та Оксані Набоці за надані можливості та співпрацю.

навчання у Школі громадської участі навчання у Школі громадської участі навчання у Школі громадської участі навчання у Школі громадської участі навчання у Школі громадської участі навчання у Школі громадської участі навчання у Школі громадської участі навчання у Школі громадської участі навчання у Школі громадської участі навчання у Школі громадської участі навчання у Школі громадської участі навчання у Школі громадської участі навчання у Школі громадської участі навчання у Школі громадської участі навчання у Школі громадської участі