Хмельницький політехнічний коледж Університету став переможцем конкурсу «Народний бренд – 2015»

Прес-служба Національного університету «Львівська політехніка»
Вадим Овчарук

Нещодавно у Хмельницькому підбили підсумки міського конкурсу «Народний бренд – 2015». Переможцем у номінації «Навчальні заклади» став Хмельницький політехнічний коледж, що з березня цього року є повноцінним структурним підрозділом Національного університету «Львівська політехніка».

Як розповідає директор коледжу Вадим Овчарук, нещодавно цей навчальний заклад відзначив свій 50-річний ювілей. Історія коледжу позначена багатьма значимими подіями і досягненнями, знаковими постатями непересічних педагогів і майстрів, котрі зробили вагомий внесок у підготовку кадрового потенціалу Подільського регіону й України загалом. За роки існування коледж дав путівку в життя і професію понад 10 тисячам своїх вихованців.

Заснований у 1965 році на базі заводу трансформаторних підстанцій, коледж невдовзі перетворився у справжню кузню висококваліфікованих фахівців у галузі електротехнічної промисловості. Нині тут навчається 1200 студентів, з них понад 900 – на денному відділенні.

Етапною подією в житті Хмельницького політехнічному коледжу стало входження його як відокремленого структурного підрозділу до складу Львівської політехніки. Це великою мірою посприяє налагодженню тісної співпраці обох навчальних закладів в освітньо-виховній сфері, зміцненню матеріально-технічної бази коледжу.

А днями тут відбувся другий етап олімпіади серед студентів ІІ курсів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації. Переможцем став студент коледжу Олександр Кухарук.