У Львівській політехніці урочисто нагородили переможців студентської науково-технічної конференції

Прес-служба Національного університету «Львівська політехніка»
на студентській конференції

У Національному університеті «Львівська політехніка» відбулося урочисте нагородження переможців ІІ етапу 73-ї студентської науково-технічної конференції.

Ректор Львівської політехніки професор Юрій Бобало привітав переможців інтелектуального змагання, наголосив на тому, що це важлива подія як і для них, так і для Університету загалом.

За результатами цьогорічної студентської науково-технічної конференції, яка проходила впродовж жовтня цього року, ректор вручив дипломи та премії переможцям, які зайняли перші, другі та треті призові місця.

У 73-й студентській науково-технічній конференції взяли участь понад 2000 студентів Львівської політехніки. З них 150 пройшли у другий тур, а 48 отримали перемогу. Серед переможців – представники всіх навчально-наукових інститутів Університету.

Крім того, відзначили подяками 100 студентів – активних учасників науково-технічної конференції, які отримали збірник тез доповідей.

на студентській конференції на студентській конференції на студентській конференції на студентській конференції на студентській конференції на студентській конференції на студентській конференції на студентській конференції