Підготовка до вступу та ЗНО

Гуртки Малої технічної академії

 

Молочнокислі ферментовані напої на основі мікробіоти «Тибетський грибок»

Виробництво основане на вдосконаленні біотехнологічних процесів і полягає у поєднані традиційних для молочної промисловості штамів молочнокислих бактерій та нових видів мікроорганізмів з пробіотичними властивостями. На цій основі розроблено технологію виробництва молочнокислого напою «Тайран».

Основні переваги: 

розширюють лінійку молочнокислих продуктів;

є превентивними пробіотичними засобами для підтримання задовільного стану шлунково-кишкового тракту;

можуть поєднуватись з різними органічними смаковими домішками.

Вирішує проблеми: 

створення нових ферментованих напоїв із пробіотичними властивостями.

Пропонуємо: 

продаж патенту, спільне доопрацювання розробки до промислового рівня.

Право власності: 
ПУ на корисну модель № 87101 від 27.01.2014 р.