Запис вебінару «Особливості вступної кампанії 2017 року»

Розпилювач шоколадної маси

Розпилювач шоколадної маси дозволяє подавати розплавлений шоколад на бісквіти та драже, що знаходяться в відкритих ємностях. Подача шоколаду до розпилювача здійснюється насосом через термоізольований рукав. Для підтримування необхідної температури шоколадної маси розпилювач обладнаний нагрівною циркуляційною камерою теплої води. Розпилювання здійснюється через голчастий клапан за допомогою попередньо очищеного та нагрітого повітря. Подача необхідної кількості шоколадної маси контролюється мікропроцесорною системою керування. Гнучкий шарнір розпилювача дозволяє встановити його безпосередньо всередині дражеровочного барабану в необхідному положенні.

Основні переваги: 

легкість налагоджування;

можливість змінювати температуру нагріву;

регулювання тривалості вприскування.

Вирішує проблеми: 

автоматизації процесу дражирування продукції.

Пропонуємо: 

технологію, готовий виріб.