Фахівці Проєктного офісу провели вебінар щодо особливостей подання заявок за програмою Вишеградського Фонду

Проєктний офіс Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-семінару

1 травня завершився ще один вебінар від фахівців Проєктного офісу Львівської політехніки, присвячений особливостям написання та подання заявок за програмою «Міжнародний Вишеградський Фонд». У заході взяли участь близько 40 співробітників та науковців Університету з різних інститутів і кафедр.

Розпочав захід керівник Проєктного офісу, к.т.н., доцент Назарій Андрущак, який розповів усім присутнім про діяльність підрозділу, а також наголосив на послугах та консультаціях, які надає офіс усім працівникам Львівської політехніки.

Головною доповідачкою вебінару була фахівчиня Проєктного офісу Світлана Головчак. Під час вебінару учасники отримали багато корисної інформації щодо написання грантових заявок та заповнення аплікаційної форми за програмою «Міжнародний Вишеградський Фонд».

Зокрема, на вебінарі було розглянуто такі питання:

  • особливості грантової програми Вишеградського Фонду;
  • можливості участі в конкурсі для України;
  • пошук партнерів з Вишеградської четвірки;
  • особливості заповнення грантової заявки на програму;
  • формування бюджету проєкту;
  • проведення аудиту та звітність по проєкту.

Після завершення доповіді лекторки учасники вебінару мали можливість взяти участь у дискусії та поставити додаткові запитання. Найбільше слухачів цікавили основні аспекти заповнення грантової заявки та пошуку партнерів з країн Вишеградської четвірки. Проєктний офіс завжди дослухається до побажань учасників та вже готує наступну подію, присвячену пошуку партнерів на різні грантові програми.

Команда офісу висловлює вдячність за участь у заході та бажає нових перемог у конкурсах! До нових зустрічей!

Скріншот з онлайн-семінару Скріншот з онлайн-семінару Скріншот з онлайн-семінару Скріншот з онлайн-семінару Скріншот з онлайн-семінару Скріншот з онлайн-семінару Скріншот з онлайн-семінару