Кафедра фізичного виховання Львівської політехніки
Герб Львівської політехніки

Завершився Клубний чемпіонат України (Суперліга) з настільного тенісу. За підсумками чотирьох турів змагань, що тривали упродовж року, жіноча команда Національного університету «Львівська політехніка» виборола звання чемпіонів серед 10 учасників.

У складі команди Університету виступали: Ірина Моцик та Ольга Устай (Інститут економіки і менеджменту), Роксолана Курдова, Юлія Білокінь та Ірина Підлипна (Інститут гуманітарних та соціальних наук).

Вітаємо дівчат та їхнього тренера І.І. Тихого і бажаємо подальших спортивних досягнень!


В Харкові відбувся чемпіонат України з армспорту. Студенти Львівської політехніки гідно представили Університет на цих змаганнях.

Серед дорослих срібним призером чемпіонату став Руслан Бідзіля (Інститут енергетики та систем керування). У віковій категорії «юніори» звання чемпіонів України вибороли Андрій Мойсей (Інститут інженерної механіки та транспорту) та Роман Звізло (Інститут телекомунікацій, радіоелектроніки та електронної техніки). Срібну медаль завоював Богдан Ренчка (Інститут економіки і менеджменту). Бронзовим призером України став Павло Білінській (Інститут комп’ютерних технологій, автоматики та метрології). Тренер команди – ст. викладач Є.В. Сербо.


Не лишились без медалей студенти Національного університету «Львівська політехніка» й на чемпіонаті України з гирьового спорту серед юніорів та юніорок. Срібну медаль виборов студент Інституту будівництва та інженерії довкілля Роман Грушка. Третє місце посіла студентка Інституту економіки і менеджменту Марія Блащук. Підготував призерів чемпіонату України викладач кафедри фізичного виховання В.В. Світлик.


У студентській баскетбольній лізі (чоловіки, дивізіон «Захід») команда Національного університету «Львівська політехніка» виборола звання бронзових призерів. Вітаємо з цією подією спортсменів та їхніх тренерів – доцента А.М. Заверікіна та викладача Я.Я. Зубрицького.