Прес-служба Львівської політехніки
Герб Львівської політехніки

Фонд Віктора Пінчука та Ялтинська Європейська Стратегія (YES) залучають українську молодь до глобальних дискусій із провідними світовими та українськими політиками, бізнесменами та експертами з метою формування генерації молодих відповідальних лідерів. Вони запрошують юнаків та дівчат, зокрема студентську молодь, взяти участь у відкритому конкурсі на участь у молодіжній панелі ХІІІ щорічної зустрічі YES, яка пройде 15–17 вересня 2016 року в Києві.

До участі у цьому форумі запрошують стипендіатів освітніх програм Фонду Zavtra.UA та Всесвітніх студій / WorldWideStudies, а також молодих лідерів з інших активних спільнот, ініціатив та проектів з усіх регіонів України.

Якщо ти молодий та активний, прагнеш змін в країні та займаєш активну громадянську позицію, впроваджуєш власні проекти та ініціативи, започаткував власну справу або йдеш до цієї мети, хочеш долучитися до мережі молодих та активних, бажаєш перейняти досвід або поставити запитання світовим лідерам, – долучайся до конкурсу!

Добір учасників форуму проходитиме у два етапи: із 14 липня і до 5 серпня 2016 року потрібно заповнити аплікаційну форму. Далі до 17 серпня відібрані комісією кандидати пройдуть співбесіду в режимі online, offline, skype, call. 26 серпня буде оголошено про результати кінцевого добору учасників молодіжній панелі ХІІІ Міжнародної зустрічі YES!

Харчування та проживання іногородніх учасників – за рахунок організаторів. Транспортні витрати – за власний рахунок.

Стежте за перебігом конкурсу в групі YES.