Тижневик «Аудиторія»
Науковці Університету беруть участь виставці «Зброя та безпека»

Національний університет «Львівська політехніка» – учасник ХІІІ Міжнародної спеціалізованої виставки «Зброя та безпека – 2016», що проходить у Києві 11–14 жовтня 2016 року.

Університет репрезентували науковці з Інституту телекомунікацій, радіоелектроніки та електронної техніки – Василь Татарин (кафедра фотоніки), Віктор Гоблик (кафедра електронних засобів інформаційно-комп’ютерних технологій), Любомир Бартків (кафедра фотоніки) й Анатолій Дружинін (кафедра напівпровідникової електроніки). Вони представили такі експонати, як автоматичний сканівний пасивний теплосповіщувач, модульована відбивальна антенна решітка, портативна система відеонагляду і спостереження за віддаленими об’єктами та сейсмічний датчик вібрації спеціального призначення (серед співавторів двох із них – завідувач кафедри фотоніки Ярослав Бобицький).

У науковій експозиції – також мобільний андроїд-застосунок для збору, обробки та передання розвідувальних даних; автор – завідувач кафедри інформаційних систем та мереж Василь Литвин (Інститут комп’ютерних наук та інформаційних технологій).