За матеріалами Львівської газети
Герб Львівської політехніки

Львівський обласний центр зайнятості разом з Національним університетом «Львівська політехніка» за підтримки всеукраїнського проекту «День кар’єри «Profit Day» організовують ХХVІІ Ярмарок кар’єри, який розпочнеться о 10:00 9 листопада 2016 року у IV корпусі Університету (вул. Митрополита Андрея, 3).

Як інформує відділ організаційно-інформаційної роботи та архівної справи Львівського обласного центру зайнятості, на ярмарку понад 50 підприємств, установ та організацій пропонуватимуть різні варіанти працевлаштування.

Укомплектувати вакансії мають намір ІТ-компанії «ZoomSupport Ukraine» та «Sigma Software», яким потрібні розробники програмного забезпечення, тестувальники, web-дизайнери, менеджери проектів, розробники мобільних застосунків.

ТОВ «Jabil Circuit Ukraine Limited» (виготовлення телекомунікаційного обладнання) має потребу в механіках, діагностиках, тест-техніках, інженерах з організації та нормування праці, фахівцях інженерно-технічної служби. ТзОВ «Медіа Дісплей Продакшн» (випуск виставкового обладнання) запрошує у свою команду інженерів-конструкторів та операторів машин з ЧПУ. Для фінансистів різних напрямів цікавими будуть вакансії ПАТ «Ідея Банк», «Кредобанк» і ТОВ «ВимпелКом Глобал Сервісиз Україна».

Медичному центру «Інтерсоно» потрібні адміністратор, перекладач (англійська мова), менеджер з маркетингу, прибиральниця, ПАТ «Львівобленерго» шукає інженерів-електриків та представників робітничих професій електротехнічного профілю.

«Фуджікура Аутомотів Україна Львів» (виробництво кабельної продукції до автомобілів) оголосила набір інженерів, техніків, фахівців з якості, операторів автоматичних і напівавтоматичних ліній верстатів та установок.

ПАТ «Концерн Хлібпром» пропонує працевлаштування менеджерам з логістики, фахівцям з постачання, торговим представникам, інженеру технічної служби, бухгалтеру, фахівцю відділу фінансової звітності, а також водіям, укладальникам-пакувальникам, вантажникам, операторам лінії.

– Знайти свого працедавця мають шанс фахівці як з вищою чи професійно-технічною, так і загальною середньою освітою, – каже директор Львівського обласного центру зайнятості Василь Барилюк. – На Ярмарку кар’єри добиратимуть персонал потужні товаровиробники вітчизняної продукції, компанії з іноземним капіталом, підприємства сфери інформаційних технологій, громадського харчування, торгівлі, легкої промисловості, телекомунікаційні, транспортні, охоронні фірми тощо. Зарплатні пропозиції, які вони задекларували, коливаються від 2,5 до 10 тисяч гривень. Тож кожний зможе знайти для себе прийнятний варіант працевлаштування.

Відвідувачі Ярмарку кар’єри також отримають чудову нагоду вивчити реалії локального ринку праці, з’ясувати у працедавців умови та розмір оплати праці, вимоги до професійних умінь потенційних працівників. До їхньої уваги – тестування щодо схильності до виконання тієї чи іншої роботи, допомога у написанні резюме, фахові консультації з питань зайнятості чи трудового законодавства.