ПАТ «Львівобленерго»
Герб Львівської політехніки

Чи знаєте Ви, щоб аби світло було в домівках мешканців Львівщини, в Товаристві працюють понад 4,5 тисячі енергетиків? А чи знаєте Ви, що робота в енергетиці є однією з найбільш престижних і стабільних? Зараз ми шукаємо талановиту молодь, яка готова спробувати свої сили в цій галузі. Тож не пропустіть свій шанс!

На роботу – лише через конкурс. Ми встановили єдиний порядок підбору кандидатів на конкурсній основі, а саме – сучасний підхід до оцінки кандидатів на працевлаштування та їхню подальшу адаптацію в Товаристві.

Ми започаткували та постійно розширюємо довготривалу співпрацю з вищими навчальними закладами. Так, з 2002 року діє проект «Стипендіат Товариства» в Національному університеті «Львівська політехніка». Кращі за успішністю студенти отримують стипендії від ПАТ «Львівобленерго», а згодом мають можливість працевлаштуватись у компанії. Іменними стипендіями відзначили вже сотню студентів, більшість яких успішно працює в Товаристві.

Робота у ПАТ «Львівобленерго» – це офіційне працевлаштування, зарплата вище середньої у Львівській області, оплата праці двічі на місяць без затримок, п’ятиденний робочий тиждень, оплачувані відпустка та лікарняні. А ще в Товаристві діють такі мотиваційні Положення, як виплата винагороди за вислугу років, 13-а зарплата, виплата матеріальної допомоги на оздоровлення та інші.