Організатори заходу
Фрагмент афіші заходу

26 квітня 2021 року на ресурсі Zoom відбудеться зустріч прип’ятчан та ветеранів атомної енергетики «Прип’ять: за мить до…».

У кожному житті трапляються події, пам’ять про які не стирається за жодних обставин. Їх подробиці й наслідки, пов’язані з ними думки та емоції навіки осідають у душах тих, на чиєму шляху вони виникли. Наближення 35-х роковин Чорнобильської катастрофи – період, коли такі спогади потужною хвилею накочуються на кожного, по кому та біда пройшлася. І неважливо – був ти ліквідатором, потерпілим чи вимушеним переселенцем.

Світлі спогади про Прип’ять, душевна розмова за чашкою чаю на кухні… Ми запрошуємо всіх охочих приєднуватися до нас у Zoom 26 квітня з 18:30.

Трансляцію ми поведемо із нової експозиції Краєзнавчого музею міста Славутича та Чорнобильської АЕС «Прип’ять: за мить до…». Гості у студії – прип’ятчани, учасники розмови – ветерани атомної енергетики. Модератор зустрічі – колишній працівник ЧАЕС, журналіст, блогер, письменник Олександр Купний.

Подія відбудеться в рамках програми VІ Міжнародної конференції «Проблеми зняття з експлуатації об’єктів ядерної енергетики та відновлення навколишнього середовища» INUDECO 2021 за підтримки Відділу культури, національностей та релігій Славутицької міської ради та КП «Агентство регіонального розвитку» м. Славутича.

Початок о 18:30.

Приєднуйтесь!