Асоціація українських правників
оголошення конкурсу «Моральний вчинок»

Молодь завжди є окрасою, надією і рушійною силою суспільства. Для тих, хто молодий тілом і душею, хто живе яскраво, повноцінно і цікаво, немає нічого недосяжного. І це ще раз продемонстрували учні та студенти – учасники VІІ Всеукраїнського конкурсу «Моральний вчинок», який започатковано у 2010 році Асоціацією українських правників.

Метою конкурсу є популяризація духовних і моральних надбань, сприяння формуванню громадянської позиції, високих моральних цінностей, почуття любові до України, сказати просто: «Моральний вчинок» – конкурс, що примножує добро».

Членами Журі підсумкового етапу VІІ Всеукраїнського конкурсу було опрацьовано 529 робіт, які надіслали представники майже всіх областей України. Кількість учасників, які взяли участь у втіленні проектів, сягнула майже мільйона осіб.

Після розгляду творчих робіт на своєму заключному засіданні членами Журі Конкурсу було визначено переможців та дипломантів у кожній віковій категорії. Зокрема, у V віковій групі, до якої належать студенти вищих навчальних закладів, ІІІ місце посів соціально-культурологічний проект студентів Національного університету «Львівська політехніка» «Війна стосується кожного». Керівники проекту – Жанна Мина, доцент кафедри соціальних комунікацій та інформаційної діяльності Університету, і Тетяна Білущак, асистент кафедри СКІД.

Переможці та дипломанти підсумкового етапу Конкурсу будуть нагороджені Дипломами Асоціації українських правників, а керівники, які координували діяльність і підготовку їхніх творчих звітів, отримають Подяки.

Урочиста церемонія нагородження переможців та дипломантів VІІ Всеукраїнського конкурсу «Моральний вчинок» відбудеться 17 травня 2017 року в Національному педагогічному університеті імені М.П. Драгоманова.