НТБ Львівської політехніки
на лекції про Івана Левинського

11 листопада гості Науково-технічної бібліотеки Національного університету «Львівська політехніка» мали чудову нагоду послухати лекцію доцента кафедри нової і новітньої історії України Українського католицького університету, історика архітектури і мистецтвознавця Ігоря Жука про видатного архітектора та будівничого Львова, підприємця, мецената, професора Львівської політехніки Івана Левинського. Відбулося знайомство з творчою спадщиною, підприємницькою діяльністю та непростим періодом у житті відомого будівничого, який, незважаючи на життєві обставини, був завжди готовий прийти на допомогу всім, хто цього потребував.

Зацікавлення серед гостей заходу викликала експозиція керамічних робіт львівських виробників кінця ХІХ – початку ХХ століття.

Також відбулася презентація Благодійного фонду «Музей Івана Левинського» та огляд видань Івана Левинського з фонду Науково-технічної бібліотеки Львівської політехніки, який провела головний бібліограф Галина Бєлявська.

на лекції про Івана Левинського на лекції про Івана Левинського на лекції про Івана Левинського на лекції про Івана Левинського на лекції про Івана Левинського