Для студентів-біотехнологів провели виїзне заняття на ПрАТ «Компанія Ензим»

Кафедра технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології
Фото із заняття

Доцентки кафедри технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології Інституту хімії та хімічних технологій Львівської політехніки Романа Петріна та Марія Курка провели виїзне лабораторне заняття зі студентами-біотехнологами IV курсу на ПрАТ «Компанія Ензим» у межах навчальних дисциплін «Біоінженерія (клітинна, генетична)» та «Промислова біотехнологія».

Головний технолог виробництва і здобувач третього рівня вищої освіти кафедри ТБСФБ Володимир Єрохін розповів про місію та візію підприємства, його історію, співпрацю з європейськими та світовими партнерами, провів екскурсію по території.

Також Володимир провів заняття у виробничих приміщеннях з виробництва дріжджових концентратів. Студенти ознайомились із сучасними технологічними лініями виробництва, будовою та роботою ферментерів, сушарок і пакувальної лінії. Побачили очисні споруди виробництва, де відбувається аеробна й анаеробна очистка і максимально використовують вторинно відходи, що дуже важливо, враховуючи підтримку підприємством концепції Lean – ощадливого виробництва та збереження довкілля.

Виїзне заняття дало змогу здобувачам закріпити отримані теоретичні знання, ознайомити їх із сучасним обладнанням та обговорити інновації у впровадженні систем якості на конкретному підприємстві.

Вдячні за можливість доторкнутись до світу дріжджів та величезних можливостей їх практичного застосування!

Фото із заняття Фото із заняття Фото із заняття Фото із заняття Фото із заняття Фото із заняття Фото із заняття Фото із заняття Фото із заняття Фото із заняття