Для студентів Львівської політехніки організовують проєкт «Підприємницькі навики для молоді»

Кафедра менеджменту організацій Львівської політехніки
Заставка до матеріалу

1 березня 2024 року у стінах Національного університету «Львівська політехніка» стартує новий цікавий проєкт для студентів. Упродовж трьох місяців викладачі кафедри менеджменту організацій Інституту економіки і менеджменту, а також відомі на Львівщині підприємці навчатимуть особливостям створення та ведення бізнесу в Україні 30 студентів-політехніків, з яких п’ятнадцять повинні мати статус внутрішньо переміщених осіб.

Навчання завершиться хакатоном, де за допомогою менторів-практиків студенти підготують та презентуватимуть свої бізнес-ідеї. Дві кращі команди отримають гранти в розмірі 40 тисяч гривень на розвиток свого бізнесу.

Зараз відбувається відбір учасників проєкту, тому студентам Львівської політехніки, які готові двічі на тиждень із березня по травень брати участь у тренінгах, щоби вже у травні створити свій власний бізнес, потрібно сконтактуватись із Соломією Кушпір (0999265115), менеджеркою проєкту, й стати його учасником.

Проєкт, керівником якого є професор кафедри менеджменту організацій Олексій Другов, реалізовуватиметься за сприяння громадської організації «Амбасадори освіти» та підтримки Данської ради у справах біженців.