Директорка ІГСН професорка Ярина Турчин взяла участь у Єврошколі EU Study Days

Кафедра політології та міжнародних відносин Львівської політехніки
Фото зі школи

У період з 25 по 29 квітня 2024 року у Львові в режимі офлайн відбувалася чергова Єврошкола EU Study Days, яка об’єднала досвідчених експертів та вмотивованих учасників з усіх куточків України. Учасниками стали 40 найкращих випускників онлайн-школи – школярі, студенти та аспіранти з усієї України. На них школи чекали 5 днів плідної роботи.

Школярі заслухали цікаві доповіді від фахівців та досвідчених дослідників процесів європейської інтеграції. Зокрема, Ярина Турчин, професорка, директорка Інституту гуманітарних та соціальних наук Національного університету «Львівська політехніка», координаторка проєктів Жан Моне Еразмус+ EUSTS та EU_LEAD, розповіла учасникам про гуманітарну діяльність Європейського Союзу.

Зазначимо, що EU Study Days є проєктом Представництва Європейського Союзу в Україні, який допомагає підвищити рівень знань української молоді – учнів старших класів, студентів та аспірантів закладів вищої освіти про Європейський Союз, відносини між ЄС та Україною, отримати необхідну інформацію за відповідними напрямами від ключових європейських та українських експертів. Проєкт сприяє розвитку мережі української молоді для комунікації, обміну досвідом, співпраці та впровадження спільних ініціатив.

Докладніша інформація про проєкти:

 

Фото зі школи Фото зі школи Фото зі школи