Директори інститутів Львівської політехніки ознайомилися з можливостями інформаційних систем університету

Наталія Павлишин, Центр комунікацій Львівської політехніки
Фото із семінару

Для директорів навчально-наукових інститутів провели семінар, у межах якого розповіли про особливості роботи інформаційних систем і сервісів Львівської політехніки.

― Для вдосконалення організування роботи підрозділів університету Центр інформаційного забезпечення Політехніки створив чимало систем і сервісів. Цей семінар був спрямований на ознайомлення керівників ННІ з великим спектром можливостей для формування начального навантаження, розрахунку кількості ставок, здійснення морального мотивування працівників, організування документообігу в межах інституту та багато іншого. Окрім практичної користі, інформаційні системи такою дають можливість досягти однієї з цілей Стратегії розвитку університету ― створити середовище, сприятливе для праці та розвитку кожного працівника нашого університету, ― наголосила проректорка з науково-педагогічної роботи та стратегічного розвитку Лілія Жук.

Детально про можливості інформаційних систем директорам розповіла очільниця Центру інформаційного забезпечення Львівської політехніки Оксана Пелещишин.

― Робота інформаційних систем потребує багато часу і чимало ресурсів, зокрема, й людських. Та в межах організації це допомагає впорядкувати й оптимізувати всі процеси. Це також ― можливість прозоро ділитися інформацією, контролювати процеси, які відбуваються. Інформаційні системи в університеті тривалий час обширно оновлюється, задіяні фактично всі підрозділи, тож можливостей ставатиме ще більше, ― додала Оксана Петрівна.
 

Фото Юрія Мартиновича

Фото із семінару Фото із семінару Фото із семінару Фото із семінару Фото із семінару Фото із семінару