Фахівці Linkup Studio провели воркшоп для старшокурсників кафедри ІТВС

Кафедра інформаційних технологій видавничої справи
Фото з воркшопу

Чудовий день на шляху до професійного розвитку – саме такими словами можна описати захопливий LEGO-воркшоп на тему «Розвиток продуктового мислення в команді», який днями відбувся у Startup Depot. Lviv Business Incubator.

Подія стала можливою завдяки співпраці Львівського ІТ Кластеру та кафедри інформаційних технологій видавничої справи Інституту комп’ютерних наук та інформаційних технологій Львівської політехніки, а також особистим зусиллям Наталі Самбір, CDO & Co-founder Linkup Studio. Нагадаємо, що Наталя є однією із розробниць оновленої навчальної програми спеціальності 186 «Видавництво та поліграфія (UI/UX Design)» і продовжує активно її підтримувати та розвивати.

Цього разу Наталя поділилася своїм досвідом у розробці продуктів з майбутніми UX/UI дизайнерами. Зокрема, вони поговорили про продуктовий майндсет і його роль у команді та компанії, а також про те, як спосіб мислення впливає на продукт.

Але це ще не все! На воркшопі виступив Ярослав Жмихов – куратор програми UX/UI Design від ІТ-індустрії. Його знання та досвід доповнили цей воркшоп, зробивши його ще більш цікавим і корисним для студентів кафедри інформаційних технологій видавничої справи.

Більше про оновлену програму UI/UX Design у Національному університеті «Львівська політехніка» можна дізнатись на сайті Львівського ІТ Кластеру.

Фото з воркшопу Фото з воркшопу Фото з воркшопу Фото з воркшопу Фото з воркшопу Фото з воркшопу Фото з воркшопу Фото з воркшопу Фото з воркшопу