Іноземні студенти кафедри адміністративного та фінансового менеджменту взяли участь у всеукраїнському проєкті

Кафедра адміністративного та фінансового менеджменту
Скріншот із ролика

Студенти групи Уаі-11f Амаль ель Уахабі, Артогрул Маммедов, Натан Нзуікі Масіала, Хенок Мбунгу Баку, Онконі Окока Пієрот та Шабан Асумані, які навчаються на кафедрі адміністративного та фінансового менеджменту Львівської політехніки, на чолі з кураторкою групи Марією Хім зробили вагомий внесок у розвиток громадянського суспільства України, відзнявши ролик «Комунікатор правової допомоги», метою якого є правова навігація та підвищення рівня обізнаності про надання правової допомоги серед молоді.

Ролик було відзнято спільно з громадськими радниками України, студентами Львівського національного університету імені Івана Франка, центром Гендерної культури (м. Харків), громадською організацією «Асоціація громадських радників» та Українською школою практичних знань з доступу до правосуддя.

В подальшому заплановано створення ініціативної групи з розробки всеукраїнської правової карти з безоплатної первинної правової допомоги.

Колектив кафедри вдячний студентам за їхню активну громадянську позицію та участь у таких масштабних та суспільно-необхідних національних проєктах.