ІППТ Львівської політехніки реалізовуватиме інноваційні проєкти в Пустомитівській територіальній громаді

Пустомитівська територіальна громада
Фото із зустрічі

Нещодавно в Пустомитівській міській раді відбулася зустріч із керівництвом Інституту просторового планування та перспективних технологій Національного університету «Львівська політехніка» та директорами ліцеїв територіальної громади.

У рамках зустрічі очільники Інституту – директор Йосип Хромяк та заступники директора з науково-педагогічної роботи Назар Попадинець і Наталія Батьковець – презентували інноваційний освітній проєкт «Система безперервної ступеневої освіти «Школа – Інститут – Підприємство». Відповідно до нього учні 10 класу розпочинають навчання в Інституті просторового планування та перспективних технологій Львівської політехніки, паралельно навчаючись у школі та ІППТ і здобуваючи освітньо-професійний ступінь «Молодший бакалавр», після чого без складання зовнішнього незалежного оцінювання можуть перейти до здобуття освітньо-професійного ступеня «Бакалавр».

Присутні на зустрічі директори ліцеїв зазначили, що розуміють важливість визначеності професійної орієнтації школярів з подальшим вибором професії та всіляко сприятимуть виконанню умов підписаного договору.

Також було розглянуто спільне впровадження проєкту Pustomyty Smart City (Smart Energy, Smart Water, Smart Buildings, Smart Transportation, Smart Government), в більшості питань реалізації якого Пустомитівська міська рада покладає великі надії на кафедру інформаційних систем і технологій Інституту, оскільки її представники працюють у напрямі комп’ютерного еколого-економічного моніторингу.

Під час зустрічі визначили також інші основні завдання співпраці між Інститутом просторового планування та перспективних технологій, Пустомитівською міською радою та відділом освіти.

У підсумку було підписано тристоронню Угоду про співпрацю.

Докладніше – на сторінці Пустомитівської територіальної громади у соцмережі Фейсбук.

Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі