Кафедра ФОА під час Всесвітнього тижня грошей організувала для студентів практичне заняття у Кредобанку

Кафедра фінансів, обліку та аналізу Львівської політехніки
Заставка до заходу

21 березня 2023 року кафедра фінансів, обліку та аналізу організувала для студентів-фінансистів Інституту підприємництва та перспективних технологій Львівської політехніки практичне заняття у приміщенні відділення АТ «Кредобанк».

Цей захід відбувся, зокрема, з метою підвищення фінансової грамотності та фінансової обізнаності студентів. Це один з заходів кафедри ФОА з нагоди відзначення Всесвітнього тижня грошей, який проходить у цьому році з 20 лютого до 2 квітня в більш ніж 100 країнах світу.

Заняття відбулось у новому відділенні Кредобанку, розташованому в центральній частині міста за адресою м. Львів, площа Катедральна, 5. Відділення розпочало роботу 13 березня 2023 року. Це унікальне відділення з атмосферним дизайном, у якому поєднані новації, сучасність і справжні добрі львівські традиції. У відділенні є цілодобовий доступ до банкоматів і терміналів самообслуговування, а також комфортні робочі місця для комплексного обслуговування клієнтів.

Тема практичного заняття – «Операційно-касове обслуговування клієнтів банку» – відповідала графіку проведення занять для студентів коледжу Інноваційних технологій ІППТ, які в цьому семестрі вивчають навчальну дисципліну «Банківські операції» (лектор – доцент Лев Кльоба).

Докладніше – на сторінці кафедри фінансів, обліку та аналізу у соцмережі Фейсбук.

Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу