Сфера логістичних послуг зростає: кафедра маркетингу і логістики відзначила своє професійне свято

Катерина Гречин, тижневик «Аудиторія»
Кафедра МЛ відзначила своє професійне свято

Уже традиційно кафедра маркетингу і логістики ІНЕМ своє професійне свято, проводить весело, цікаво й з практичною користю для студентів.

Цього року Україна приєдналася до європейської спільноти проведення заходів з нагоди Дня логістики. Своє свято студенти спільно з викладачами відзначали аж три дні. Першого дня, 19 квітня, запросили у гості представників компанії «Рабен-Україна»: спеціаліста з продажу Мар’яну Бойчук і керівника Західного відділення Ольгу Печену. Гості розповіли студентам про компанію, ринок послуг, співпрацю із зарубіжними й українськими компаніями, тенденції і новації розвитку логістики в Україні, перспективи тощо. Завершилася зустріч піснями у чудовому виконанні студентки-четвертокурсниці Христини Колодій.

Наступного дня студенти побували на екскурсії в українського виробника натуральних соків ТОВ «Галіція-Трейд», що в Городку, де ознайомилися з ефективністю внутрівиробничої логістики і логістики дистрибуції. Завершилося свято на виробництві «Сферос Електрон». Господарі провели для студентів-логістів майстер-класи, на яких вчили вирішувати реальні логістичні завдання під час різних бізнес-ситуацій й обґрунтовувати свої рішення.

Кафедра МЛ відзначила своє професійне свято Кафедра МЛ відзначила своє професійне свято Кафедра МЛ відзначила своє професійне свято