Кафедра МІ організувала І українсько-польську Літню школу інформаційних аналітиків-міжнародників

Кафедра міжнародної інформації Львівської політехніки
Заставка до матеріалу

29 червня – 1 липня 2022 року кафедра міжнародної інформації Інституту прикладної математики та фундаментальних наук Львівської політехніки організувала та провела в онлайн-форматі І українсько-польську Літню школу інформаційних аналітиків-міжнародників.

До участі в Школі зголосилося 50 студентів і старшокласників із Львівщини, міста Києва, Рівненської, Волинської, Чернівецької, Тернопільської, Вінницької, Житомирської, Миколаївської та Дніпропетровської областей, дехто з них через широкомасштабне російське вторгнення змушений був переїхати тимчасово до Республіки Польщі.

Перед слухачами Літньої школи свої доповіді виголосили 6 представників українських закладів вищої освіти (Національного університету «Львівська політехніка», Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого (м. Харків) та Київського міжнародного університету) і 5 представників польських закладів вищої освіти й наукових установ, які проаналізували актуальні політичні, правові та технічні питання сучасних міжнародних інформаційних відносин.

Програма Літньої школи була зорієнтована на учнів старших класів, які цікавляться спеціальністю 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії», а також студентів, що вже навчаються за відповідними програмами у провідних ЗВО України.

Ініціатором та модератором міжнародної Літньої школи був завідувач кафедри міжнародної інформації професор Василь Гулай, а технічну підтримку забезпечувала асистентка цієї ж кафедри Христина Юськів.

Заставка до матеріалу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу