Кафедра ПМ співпрацює з Кредобанком задля вдосконалення освітньої програми «Фінансовий інжиніринг»

Кафедра прикладної математики Львівської політехніки
Фото із зустрічі

З ініціативи проректорки з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв’язків Львівської політехніки професорки Наталії Чухрай розпочато співпрацю з провідними стейкхолдерами та роботодавцями – фінансовими установами України – на підтримку, розвиток і вдосконалення для потреб ринку бакалаврської освітньої програми «Фінансовий інжиніринг».

У квітні відбулася стратегічна зустріч представників правління Кредобанку, зокрема заступника голови правління Адама Свірського, і працівників Університету – директора Інституту прикладної математики та фундаментальних наук Петра Пукача, завідувача кафедри прикладної математики Богдана Марковича та гаранта освітньої програми «Фінансовий інжиніринг» Олени Гайдучок.

На зустрічі обговорено перспективи та подальші кроки майбутньої співпраці. Презентовано попередні домовленості щодо подальших дій з обох сторін для практичної реалізації спільних проєктів.

Також відбулася зустріч представників правління банку, директорів відділень зі студентами І–ІІІ курсів освітньої програми «Фінансовий інжиніринг». Здобувачів вищої освіти ознайомили з основами банківської системи, специфікою роботи відділень фінансового моніторингу, моделювання ризиків, IT-відділу, підтримки, кредитування фізичних та юридичних осіб тощо.

Студенти отримали велику мотивацію вчитися та бачення застосування отриманих знань у реальному світі. Зустріч завершилася жвавою дискусією та перспективами майбутньої практики.

Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі